Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Recipe of Award-winning Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Let us face it, cooking is not just a top priority from the lifestyles of every man, woman, or child on the planet. In actuality, much too folks have forced understanding how to cook a priority within their own lives. This usually means that individuals often rely on convenience foods and boxed blends instead of taking your time and effort to prepare healthful meals for our families and our personal enjoyment.
The same holds true for lunches once we often add to your can of soup or even box of macaroni and cheese or some other similar product rather than putting our creative efforts into producing an instant and easy yet delicious lunch. You may see many thoughts in this article and the expectation is that these ideas won't just enable you to get off to a wonderful start for finishing the lunch rut we all seem to find ourselves in at some point or another but also to test new things all on your own.
Still another excellent little bit of advice in regards to cooking basics is to test simpler recipes for a while and then expand your own horizons to the more complicated recipes which abound. Most recipes are going to have small note about their level of difficulty and you'll be able to read the recipe to find out whether it really is something you are interested in preparing or confident you could prepare. Remember Rome was not built in a day and it will take quite some opportunity to create a reliable'repertoire' of recipes to work into your meal planning spinning.
Many things affect the quality of taste from Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn is 20 macarons. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Pour la fête des Grand-pères, j'ai préparé ces jolis #macarons gourmands pour mon Chéri, qui est aussi un Papou... Ils ne sont pas parfaits, mais ils sont moelleux et doux... tout comme mon Chéri ^^ Pour le fun, j'ai voulu les réaliser dans une monochromie de blanc... jolis non ? #monochrome
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn:
- 150 g poudre d'amande
- 150 g sucre glace
- 180 g sucre en poudre
- 150 g blancs d’œufs
- 1 pincée de sel
- Pour la ganache :
- 15 cl crème liquide
- 300 g chocolat blanc
- 100 g pop corn
Instructions to make to make Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn
- Pesez les ingrédients : choisissez des blancs d’œufs que vous avez cassés depuis 2 jours. Sortez-les du frigo au moins 2 h avant de les utiliser. Desséchez la poudre d'amande pendant une quinzaine de minutes dans un four chauffé à 150 ° C. Cela permettra d'enlever le trop plein d'humidité. Tamisez le sucre glace et la poudre d'amande et mélangez le tant pour tant. Réservez.
- Fouettez les blancs d’œufs en neige ferme : Insérez le sucre en 3 fois : une première fois lorsque les blancs d’œufs deviennent légèrement mousseux à vitesse lente. Une deuxième fois lorsqu'ils deviennent opaques, à vitesse moyenne. Une troisième fois pour serrer et obtenir le bec d'oiseau, à vitesse maximale
- Mélangez la meringue avec le tant pour tant et mélangez vigoureusement avec une spatule, jusqu'à obtenir un appareil brillant et lisse.
- Pochez l'appareil dans une poche à douille. Déposez des ronds de 3 à 5 cm de diamètre sur des plaques recouvertes de papier sulfurisé. Laissez croûter vos coques de macaron environ 30 minutes dans un endroit à l'abri de l'humidité.
- Faites cuire 9 minutes à 150° puis 3 minutes à 100° C. Mes coques ne sont pas aussi lisses que désirées : malgré un tamisage en règle, ma poudre d'amande était encore trop grossière... Si çà vous arrive, n'hésitez pas à mixer finement votre poudre d'amande... ou alors faites comme moi : gardez-les tels quels ! Ils ne sont pas parfaits, mais je ne les vends pas, alors on les mangera bien quand même... et puis moi je les aime bien comme çà aussi finalement ^^
- Préparez ensuite la garniture de vos macarons : Faites éclater le maïs à pop corn en le faisant chauffer soit au micro ondes, soit dans une poêle recouverte d'un couvercle : attention ne soulevez pas le couvercle avant la fin des pops... sinon vous allez avoir du pop corn partout dans la cuisine !
- Pendant ce temps, faites chauffer la crème, puis ajoutez les pop corn et mixez le tout. Filtrez au tamis et versez sur le chocolat blanc cassé en carrés. Mélangez bien. Réservez au frais pendant au moins 2 h, si vous le faites de la veille c'est pas mal aussi...
- Une fois votre ganache figée, fouettez la au robot pâtissier pour la rendre aérienne. Mettez la ganache dans une poche à douille cannelée. Déposez un peu de ganache sur la moitié des coques. Recouvrez avec les coques restantes. Gardez au frais jusqu'au service. Ces macarons peuvent très bien se congeler... n'hésitez pas à en faire plus que nécessaire...
It's those tiny steps you take towards your aim of cooking healthy foods for the family that will matter a lot more than any giant leap. Before you know it you will discover that you have greater energy and a much better understanding of general wellbeing than you'd have envisioned before changing your eating habits. If that isn't sufficient to encourage you however, you can always check out the excuse to go shopping for new clothes when you lose a size or two.
So that's going to wrap it up for this special food How to Make Perfect Macarons tout blancs, ganache au chocolat blanc et pop corn. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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